Over Rebergen Advocatenkantoor

Advocaat Arnhem

Rebergen Advocatenkantoor is maatschappelijk betrokken. Deze betrokkenheid merkt de cliënt in de manier waarop zijn zaak behandeld wordt. Het kantoor is klantgericht en de communicatielijnen zijn kort. Het eerste gesprek met de advocaat is gratis. Een korte vraag kan via deze website direct worden gesteld en wordt binnen een werkdag beantwoord. Rebergen Advocatenkantoor verleent rechtsbijstand aan burgers in zaken tegen de overheid. Rebergen Advocatenkantoor verleent rechtsbijstand vaak op ‘pro deo’ basis.

Op zoek naar een advocaat Arnhem?

Rebergen Advocatenkantoor is gevestigd in een statig pand aan de Zijpendaalseweg 47 in Arnhem. Het pand is centraal gelegen aan de rand van het Sonsbeekpark op slechts vijf minuten lopen van het centraal station van Arnhem. Achter het pand is gratis parkeergelegenheid.

Bezoekers worden vriendelijk ontvangen door een van de receptionistes.

In het pand zijn verschillende ondernemers gevestigd, waaronder andere advocatenkantoren. Er heerst een professionele maar informele sfeer. Het grote voordeel van deze manier van werken is dat Rebergen Advocatenkantoor niet op zichzelf staat, maar dat in gecompliceerde juridische kwesties overleg kan worden gevoerd met andere advocatenkantoren. Er is bijna altijd wel een specialist in huis.

Vanuit Arnhem is de advocaat werkzaam in heel Nederland. Afspraken met de advocaat kunnen plaatsvinden op het kantoor in Arnhem of elders in Nederland.

Rechtsgebieden

Rebergen Advocatenkantoor is gespecialiseerd in het behandelen van vreemdelingenzaken. Het kantoor verleent rechtsbijstand aan vluchtelingen die in Nederland bescherming zoeken en aan vreemdelingen die om een andere reden naar Nederland willen komen.

Momenteel specialiseert Rebergen Advocatenkantoor zich in het strafrecht. Daartoe wordt samengewerkt met verschillende gespecialiseerde strafrechtkantoren, waaronder Schadd Advocaten. Het strafrecht heeft veel raakvlakken met het vreemdelingenrecht.

Rebergen Advocatenkantoor behandelt daarnaast zaken op het gebied van het Sociaal Zekerheidsrecht. Sociaal Zekerheidsrecht gaat over uitkeringen zoals de werkloosheidswetuitkering en de bijstandsuitkering.

Ingeschreven en aangesloten bij:

Mr. S.T.C. Rebergen staat ingeschreven op het zogenaamde beschikbaarheidsrooster aanmeldcentrum (het AC-rooster) van de Raad voor Rechtsbijstand. Zij verleent rechtsbijstand aan asielzoekers op het aanmeldcentrum in Zevenaar.

Daarnaast staat de advocaat in Arnhem ingeschreven op de zogenaamde vreemdelingenpiketlijst van de Raad voor Rechtsbijstand. Dat betekent dat de advocaat rechtsbijstand kan verlenen aan vreemdelingen die door de vreemdelingenpolitie Arnhem en omgeving (Gelderland-Midden) in vreemdelingenbewaring worden gesteld.

De advocaat is lid van de Werkgroep Rechtshulp aan Vluchtelingen (WRV) en de Werkgroep Rechtsbijstand Vreemdelingen (Forum).

Binnenkort zal mr. S.T.C. Rebergen ook als advocaat Arnhem ingeschreven worden op de zogenaamde strafpiketlijst van de Raad voor Rechtsbijstand.

Tot slot is de advocaat in Arnhem ingeschreven bij het Juridisch Loket. Het Juridisch Loket bevindt zich aan de Ruiterstraat 33 in Arnhem. Het Juridisch Loket geeft gratis informatie en juridisch advies. Bij complexere juridische problemen verwijst het Juridisch Loket iemand door naar een gespecialiseerd advocatenkantoor. Kijk voor meer informatie op juridischloket.nl.

Neem contact op met Rebergen Advocatenkantoor.

© 2016 - Rebergen Advocatenkantoor | Advocaten Arnhem